Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Сотницынский сахарный завод приступил к переработке сахарной свеклы нового урожая

Единственное в своем роде предприятие в регионе – Сотницынский сахарный завод приступил к переработке свекловичного сырья урожая текущего года.

Мощности завода по переработке сахарной свеклы составляют 2 тыс. тонн в сутки.

За сезон сахароварения ООО «Сотницынский сахарный завод» планирует переработать свыше 200 тыс. тонн сладких корнеплодов.

По состоянию на 05.09.2014 года заготовлено свыше 11,5 тыс. тонн свекловичного сырья, поставку сахарной свеклы осуществляют два хозяйства Сасовского района: ООО «Маяк труда» и ООО «Каргашино» Сасовского района.

По информации министерства сельского хозяйства и продовольствия Рязанской области

Новости партнеров