Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Сыры рязанского производителя продаются в федеральных торговых сетях

На предприятии ООО «Рязанские просторы» Шиловского района завершили строительство первой очереди завода по производству твердых и полутвердых сыров. Мощность переработки — 8 тонн сырого молока в сутки. Предприятие наращивает выпуск продукции. В перспективе мощность завода увеличится до 16 тонн переработки сырого молока в сутки. Об этом сообщает пресс-служба регионального минсельхоза.

На предприятии работает 21 человек. Используется оборудование отечественного производства. Молоко для производства сыров поставляет ООО «Вакинское Агро» Рыбновского района. Для производства 1 кг сыра используется 10 кг молока. В 2022 году предприятие произвело 12,5 тонн твердых и полутвердых сыров. Продукция завода «Рязанские просторы» выпускается под торговой маркой «Брыкин Бор» и продается том числе в торговых сетях «Пятерочка», «Перекресток», супермаркетах «Барс», «Зодиак».

Фото: www.ryazagro.ru

Новости партнеров