Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Рязанская студентка Екатерина Жигайло победила в конкурса «Мастер региональной кухни России»

Студентка Рязанского многопрофильного колледжа Екатерина Жигайло победила в конкурсе «Мастера региональной кухни России». Церемония награждения прошла на выставке-форуме «Россия», в лектории общества «Знание», сообщила пресс-служба правительства.

Конкурс «Мастер региональной кухни России» проводит повар Владимир Олейников при поддержке Росмолодежь. Гранты. Участниками конкурса стали студенты от 16 до 18 лет. Они снимали ролики о национальном блюде, который хотят возродить. Работы оценивало эксперты – шеф-повара и лидеры индустрии гостеприимства. Всего определили пятерых победителей и троих лауреатов конкурса из семи регионов страны.

Фото: Правительство Рязанской области

Новости партнеров