Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Милославские грибники собирают опята ведрами

В Милославском районе самый популярный гриб – опенок. Галина Коновалова из райцентра в минувшие выходные набрала несколько ведер опят в местном лесу. Собранный в лесу урожай консервирует.

«Рецепт очень простой, проверенный годами. Грибы очищаю от мусора, тщательно мою, заливаю водой и ставлю на огонь. В процессе варки три раза промываю грибы холодной водой. В последний раз кладу соль по вкусу, гвоздику, перец душистый и горький. Перед выключением огня добавляю уксус, тоже по вкусу, но так, чтобы в рассоле чувствовалась кислота. Закрываю металлическими крышками», – поделилась Галина Николаевна.

[Best_Wordpress_Gallery id=»24005″ gal_title=»опятам»]
Новости партнеров