Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Минсельхоз Рязанской области: за пять месяцев 2024 года в регионе произвели 51 тысячу тонн мяса в живом весе

Министерство сельского хозяйства и продовольствия Рязанской области опубликовало статистику производства мяса. Об этом 14 июня сообщает официальная группа ведомства в «ВКонтакте».

По данным Рязаньстата, во всех сельских хозяйствах за пять месяцев 2024 года произвели 51 тысячу тонн (в живом весе) мяса. Больше всего произвели Сараевский (18,7 тысячи тонн), Скопинский (10,4 тысячи тонн) и Рязанский (7,9 тысячи тонн) районы.

Две трети произведенного в регионе мяса – свинина, больше четверти – говядина, а остаток – мясо птиц и других животных.

В пресс-службе минсельхоза уточняют, что рост производства мяса в регионе продолжается несколько лет. С 2014 по 2023 года показатели выросли на 70%. В 2023 году в Рязанской области произвели на убой 114,7 тысячи тонн скота и птицы. Это максимальный результат за 29 лет.

Фото: архив ИД «Пресса»

Новости партнеров