Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Сотницынский завод начал переработку сахарной свеклы

Сотницынский завод начал переработку сахарной свеклы. Об этом сообщило министерство сельского хозяйства и продовольствия региона.

Завод, расположенный в Сасовском округе, – единственное в области предприятие своего профиля. Он перерабатывает сахарную свеклу, выращиваемую в Сасовском, Пителинском, Чучковском и Шацком районах. Сейчас урожай здесь убрали с 47% площадей – с двух тысяч гектаров накопали 62 тысячи тонн корнеплодов. Часть урожая поступила на завод, где уже заготовили 40 тысяч тонн свекловичного сырья. Сахар-песок из сырья нового урожая готовятся отгружать на предприятия оптовой торговли.

Ежегодно Сотницынский сахарный завод производит сахар-песок в объеме, превышающем потребности населения Рязанской области.

Фото: министерство сельского хозяйства и продовольствия Рязанской области

Новости партнеров