Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Школьники Рязанского района побывали на экскурсиях с дегустацией

Школьники Рязанского района побывали на экскурсиях с дегустацией.Сначала ученики Турлатовской школы посетили ферму козовода Виктора Романцова (ЗАО «Московское» в Полянах). Детям рассказали о козах, их содержании, уходе за ними и кормлении, показали машинную дойку и цех, где из молока изготавливают сыр. И молоко, и сыр детвора с удовольствие продегустировала. Учеников провели также по яселькам для малышей. Дети узнали много нового и о людях, которые трудятся на ферме. Им рассказали о таких профессиях животновода, дояра и ветеринара.

А через несколько дней для школьников распахнула свои двери пекарня рабкоопа «Солотчинский». Технологи, работающие на производстве, рассказали о разных сортах муки и всех способах хлебопечения. Процесс выпекания хлеба довольно сложен, но очень увлекателен – школьники убедились в этом на собственном опыте, попробовав сформировать буханки самостоятельно. Весьма приятным моментом экскурсии стала дегустация собственноручно изготовленного хлеба.

[Best_Wordpress_Gallery id=»5267″ gal_title=»Галерея-3075″]

Новости партнеров