Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Рязанская область занимает первое место в ЦФО по производству переработанной и консервированной рыбной продукции

Рязанская область занимает первое место в ЦФО по производству  переработанной и консервированной рыбной продукции на душу населения. Об этом сообщил Рязаньстат.

В январе 2025 года в регионе произвели 2,7 килограмма таких товаров на душу населения при среднем показателе в ЦФО в 0,6 килограмма на человека. Второе место регион занимает по выпуску муки и мучных смесей, а также макаронных изделий – их выпустили 20,9 килограмма и 5,3 килограмма на человека соответственно.

Также регион на втором месте в ЦФО по выпуску шоколада и кондитерских изделий. Их выпустили за январь 2025 года по 5,1 килограмма на человека. Третье место Рязанская область занимает по производству молока, за исключением сырого. Его выпустили 9,2 килограмма, тогда как в ЦФО – 3,3 килограмма на человека.

Фото: архив ИД «Пресса»

Новости партнеров